Portalul a fost creat cu suportul financiar al Uniunii Europene
Conferința ”Modernizarea Invățământului Profesional și Tehnic din Republica Moldova cu sprijinul UE: starea actuală și perspective”
11.12.2017

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în comun cu Proiectul Uniunii Europene ”Asistență Tehnică pentru domeniul Învățământului Profesional Tehnic în Republica Moldova” are plăcerea să vă invite la Conferința ”Modernizarea Invățământului Profesional și Tehnic din Republica Moldova cu sprijinul UE: starea actuală și perspective”. Evenimentul va avea loc în data de 13 decembrie 2017, începând cu ora 11.00.

Scopul evenimentului este de a prezenta realizările procesului de reformă a Învățământului Profesional Tehnic din Moldova, de a discuta despre provocările care persistă în continuarea procesului de reformare, precum și de a stabili următoarele etape pentru punerea în aplicare a Strategiei Învățământului Profesional Tehnic pentru anii 2013-2020.

La eveniment vor participa: Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Dna Monica Babuc Ambasadaroul Uniunii Europene în Moldova, Excelența Sa, Dl. Peter Michalko, reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Comitetelor Sectoriale, Centrelor de Excelență, societății civile, mediului privat, donatori, elevi, profesori și părinți.

Evenimentul va avea loc în data de 13 decembrie, curent, începând cu ora 11.00, la Centrul de Conferințe ”Summit Events”, str. Tighina nr.49, or. Chișinău.  La această invitație se anexează agenda Conferinței de încheiere.

Vă așteptăm!

Agenda