Portalul a fost creat cu suportul financiar al Uniunii Europene
Focus group: Să schimbăm sistemul învățământului profesional pentru noi!
04.12.2017

Vrei să participi la reforma Învățământului Profesional Tehnic din Moldova? Vino cu noi la un focus group dedicat elevilor, părinților, profesorilor și angajatorilor din întreaga țară! Evenimentul va avea loc în data de 12 decembrie curent și este organizat de către Proiectul Uniunii Europene ”Asistență Tehnică pentru domeniul Învățământului Profesional Tehnic în Republica Moldova” în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Scopul evenimentului este de a colecta informații despre experiențele, părerile și atitudinile elevilor, părinților, profesorilor și angajatorilor despre formarea profesională și calitatea educației în domeniul Învățământului Profesional Tehnic în Moldova.

Participanții vor fi grupați în 4 echipe:

1. Elevi cu vârsta de 13-18 ani, atât din învățământul general, cât și cel professional

2. Părinți

3. Profesori din domeniul Învățământului Profesional Tehnic

4. Angajatori sau companii din sectorul privat care au angajat sau vor angaja absolveți ai instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic.

Înregistrarea la focus group se va face online, accesând acest link: https://goo.gl/voPU2Q. Termenul limită este 7 decembrie, curent, ora 17.00.

Rezultatele focus grupului vor fi prezentate în cadrul Conferinței Naționale ”Susținerea Reformei Învățământului Profesional Tehnic în Republica Moldova. Realizări și pașii următori”, ce va avea loc în data de 13 decembrie curent.