Portalul a fost creat cu suportul financiar al Uniunii Europene
Activitate de formare continuă cu tema „Managementul instituțiilor de învățământ profesional tehnic în contextul învățământului dual“
23.01.2018

 

Proiectul „REFORMA STRUCTURALĂ ÎN ȊNVǍŢǍMȂNTUL PROFESIONAL TEHNIC (ȊPT) ÎN REPUBLICA MOLDOVA”, implementat în cadrul Programului de Cooperare Germană ”Dezvoltare Economică Sustenabilă”, organizează activitatea de formare continuă cu tema „Managementul Instituțiilor de Învățământ în contextul învățământului dual“. 

Instruirea va fi realizată de către doi experți internaționali și își propune informarea participanților despre standardele și criteriile de calitate dedicate managementului instituțiilor de învățământ în Germania. Obiectivul activității este dezvoltarea propriilor criterii de calitate în contextul învățământului dual în Republica Moldova pentru instituțiile de învățământ profesional tehnic participante.

Activitatea de formare este planificată pentru perioada 5 – 7 februarie a.c., în Chișinău și se adresează unui grup format din reprezentanți ai Managementului Instituțiilor de Învățământ Profesional Tehnic (directori și directori adjuncți) din Republica Moldova, implicate în învățământul dual, dar și altor actori relevanți, precum MECC, CRDÎP sau CCI. Limba de instruire - germană, cu traducere în limba română.

Costurile aferente acestei activități vor fi preluate de către proiectul GIZ.

Înregistrarea participanților urmează a fi efectuată la adresa electronică laura.cioclea@giz.depână la data de 26 ianuarie 2018, inclusiv.

Sunt invitați să aplice directorii și/sau directorii adjuncți ai instituțiilor de învățământ profesional tehnic din țară.

Organizatorii, împreună cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, își rezervă dreptul de a selecta participanții, în cazul în care numărul doritorilor va depăși numărul locurilor disponibile.  

Agenda activității de formare