Portalul a fost creat cu suportul financiar al Uniunii Europene
Condiții mai bune de instruire la Centrul de excelență în industria ușoară
08.12.2017

IMG 20171207 113749Joi 7 decembrie 2017 au fost inaugurate 2 ateliere de instruire practică la Centrul de excelență în Industria ușoară. Atelierele au fost reparate capital și dotate cu mobilier, tehnică și utilaj tehnologic performant. Suma investiției este de peste 800 mii lei.

Prezent la eveniment, Silviu Gîncu, Șef Direcție Învățământ Profesional Tehnic la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a mulțumit pe această cale partenerilor proiectului și administrației Centrului de excelență pentru susținere și a apreciat rezultatele importante ale acestora pentru dezvoltarea învățământului profesional tehnic din Republica Moldova.

Pius Frick, Director de Țară al Fundației  Servicii de dezvoltare din Liechtenstein, a apreciat rezultatele acestui proiect pentru beneficiul elevilor și a cadrelor didactice din cadrul Centrului de excelență în industria ușoară, oferind asigurări că și în continuare va susține dezvoltarea învățământul profesional tehnic din Republica Moldova.

În cadrul centrului de excelență în industria ușoară își fac studiile peste 800 de elevi la 8 meserii din domeniul industriei ușoare. Instituția dispune de două imobile unul pe strada G. Coșbuc 5 și altul pe strada N. Costin, 55.